Over ons

Ons kantoor is reeds meer dan 30 jaar actief in verzekeringen waarbij wij uitgegroeid zijn tot een toonaangevende verzekeringsmakelaar in de regio.

Behalve ons constant streven naar de voordeligste oplossing voor onze klant proberen wij dagdagelijks professioneel uit te blinken en een meerwaarde aan onze klant te bieden. 

Daarbovenop bieden wij de klok rond een permanentiedienst na schade. De dag- en nachtservice na schade staat altijd klaar voor de klant, dit is een belangrijke toegevoegde waarde.

Zowel particulieren als ondernemers maken deel uit van ons klantenbestand. Beide groepen krijgen van ons een zo volledig mogelijke waarborg aan een zo scherp mogelijke prijs en daarbovenop een snelle en onberispelijke schaderegeling.

Onze gespecialiseerde medewerkers  geven steeds een deskundig en onafhankelijk advies. Maatwerk is nu éénmaal de oplossing voor uw verzekeringen.

De meeste mensen die hun verzekeringspakket gratis door ons laten doorlichten, begrijpen daarna onmiddellijk het verschil en komen naar ons over.

Rik STEYAERT - Zaakvoerder

" Wij zijn van oordeel dat het niet is omdat u scherpe tarieven krijgt, u daarom minder service verdient. "

Carlo STEYAERT - Zaakvoerder

" Wij volgen dagdagelijks de evolutie van de verzekeringsmarkt en halen op deze manier de opportuniteiten eruit ten voordele van onze klanten. "

Partners

Aedes
AG Insurance
AIG
Allianz
Allianz Global Assistance
Amma Verzekeringen
ARAG
Arena
Athora
AXA
AXA Assistance
Baloise Insurance
BDM
Cardif
Catherine de Buyl Insurance
Cyber Contract
DAS
DELA
DKV
Euromex
Europ Assistance
HDI
Jean Verheyen
Legal Village
MS Amlin
NN
Notariaat
Optimco
PNP Piette & Partners
Protect
Securex
TVM
VAB
Vander Haeghen & C° s.a.
VIVIUM
Zurich